50mm pipe pe

Short Description:

PE PIPE Company Brief introduksi Tianjin Chunyuan Longrun Micro irigasi CO Technical., LTD wiwit sawijining karya ing 1998, lan diadegaké perusahaan ing 2000, kang perusahaan pisanan melu ing produksi netes sistem ngilekake banyu kanggo nyimpen tetanèn banyu. Sasampunipun ngembangaken about20 taun, kita kudu telung sistem saiki, netes sistem ngilekake banyu, semprotan sistem irigasi lan Taman system.The irigasi produk utama kalebu pipe netes, pipe PE, selang PE, sistem filter, tank pupuk, pipe ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 10000m
  • Sumber Kabisan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PIPE PE

    Company Brief introduksi

    Tianjin Chunyuan Longrun Micro irigasi CO Technical., LTD wiwit sawijining karya ing 1998, lan diadegaké perusahaan ing 2000, kang perusahaan pisanan melu ing produksi netes sistem ngilekake banyu kanggo nyimpen tetanèn banyu. Sasampunipun ngembangaken about20 taun, kita kudu telung sistem saiki, netes sistem ngilekake banyu, semprotan sistem irigasi lan Taman system.The irigasi produk utama kalebu pipe netes, pipe PE, selang PE, sistem filter, tank pupuk, fitting pipa. Kabeh wong duwe pass ISO ing sertifikat 9001.

    Standard Size

    diameter: 16mm 20mm 25mm 32mm 40mm 50mm 63mm 75mm 90mm
    kekandelan: 1.0mm 2.0mm 2.0mm 2.5mm 3.0mm 4.0mm 4.0mm 5.0mm 5.0mm
    Ing kekandelan tembok bisa dadi customer dibutuhake.

    pe PE2

    Material: resin poliethelin Kapadhetan Low.

    Performance: Non-beracun, mambu, karat asam, resistance adi cilik, gampang kanggo nginstal.

     guan

    Layanan kita

    1. conto Free kasedhiya;

    2. OEM kasedhiya;

    3. free desain sistem Cans kasedhiya.

    4. 24 jam online karo tarif nanggepi dhuwur;

    5. Good sawise-sale ranging lan layanan;

    6. tim desain profesional Kuwat;

    7. supaya Cilik punika sambutan.

     bao zhuang1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !