Babagan awake dhewe

Tianjin chunyuan longrun mikro-ngilekake banyu Technical Co., Ltd iki diadegaké ing sasi Desember 2000, kang perusahaan wiwitan melu ngembangaken produk mikro-ngilekake banyu lan produk banyu ngilekake banyu-nyimpen. Saiki kita perusahaan isine 33500 meter, wilayah construction 25000 meter.

Our company biyèné dikenal minangka "Langfang Chunyuan Longrun Micro irigasi Engineering Co., Ltd, kita dipindhah kanggo Wuqing Industrial Park in 2009 lan ganti jeneng dadi" Tianjin chunyuan longrun mikro-ngilekake banyu Technical Co., Ltd ".

We are ing perusahaan profesional ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan produk tetanèn banyu-nyimpen banyu, peralatan lan fasilitas, desain engineering, instalasi lan promosi technical.

Liwat dasawarsa kepungkur, perusahaan wis kanggo tuwuh lan berkembang, minangka kawangun papat sistem, yaiku:

netes sistem ngilekake banyu Micro-irigasi sistem remot kontrol otomatis Micro-irigasi Filter banyu lan sistem pembuahan Micro-irigasi sistem jaringan pipa

kapasitas produksi taunan saka perusahaan kita 350million meter, kanggo nyukupi kabutuhan banyu saka 34million meter saka wilayah mikro-ngilekake banyu. produk kita padha periksa dening pengawasan kualitas nasional, produk kelas A. Perusahaan wis lulus sertifikasi ISO9001 sistem manajemen kualitas, lan iku anggota irigasi lan got saka Association. Our company pembangunan luwih lan dandan ing basis sing ana kanggo tetanèn efisien banyu-daya.

Apa milih kita: 20 taun pengalaman ing sistem ngilekake banyu netes, kita tansah sijine kualitas prodhuk minangka ruang paling ngisor, amarga kualitas produk sampurna kita, ing impeccable sistem layanan sales, kita perusahaan wis dijupuk reputasi apik banget saka jaban rangkah lan domestik pelanggan. Kita bakal njupuk "Nambah customer kepuasan" minangka gol kita kanggo layanan pelanggan lawas lan anyar kita.

Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi Technical Co., Ltd Welcome riko!

organisasi


WhatsApp Online Chat !