jinis Filter gabungan

Short Description:

Pupuk lan sistem filter pupuk lan sistem filter bagéan saka sistem ngilekake banyu netes, sistem pupuk bisa bantuan nyimpen biaya pegawe amarga bisa bebarengan nalika irigasi. sistem Filter bisa nggawe banyu langit lan ora senggol nalika irigasi. Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi CO Technical., LTD wiwit sawijining karya ing 1998, lan diadegaké perusahaan ing 2000, kang perusahaan pisanan melu ing produksi netes sistem ngilekake banyu kanggo nyimpen tetanèn banyu. Afte ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 10000m
  • Sumber Kabisan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pupuk lan sistem filter

     

    Pupuk lan sistem filter bagéan saka sistem ngilekake banyu netes, sistem pupuk bisa bantuan nyimpen biaya pegawe amarga bisa bebarengan nalika irigasi. sistem Filter bisa nggawe banyu langit lan ora senggol nalika irigasi.

    Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi CO Technical., LTD wiwit sawijining karya ing 1998, lan diadegaké

    perusahaan ing 2000, kang perusahaan pisanan melu ing produksi netes sistem ngilekake banyu kanggo

    nyimpen tetanèn banyu. Sasampunipun ngembangaken about20 taun, kita kudu telung sistem saiki, netes sistem ngilekake banyu, semprotan sistem irigasi lan Taman system.The irigasi produk utama kalebu pipe netes, pipe PE, selang PE, sistem filter, tank pupuk, fitting pipa. Kabeh wong duwe pass ISO ing sertifikat 9001.

    Sadurunge tuku produk sampeyan kudu ngerti pitakonan ing ngisor iki, kita bakal desain sistem ngilekake banyu netes miturut informasi.

     shifei

    1. dawa lan jembaré saka tanah?

    2. Apa tanduran kowe tuwuh?

    3. Ing kadohan saka baris?

    4. Sumber banyu, saka uga kali utawa liyane?

    FAQ

    1.Why nggunakake sistem ngilekake banyu netes?

      Jawaban: sistem Netes ngilekake iku sistem kang bisa nggawe sampeyan nyimpen banyu / pegawe / pupuk.

     2.What jenis produk kudu i milih kanggo tanah sandi?

      Jawaban: Iku wis miturut pinten tanah iku lan apa kowe arep rencana, yen ora ngerti uga, 

    mung takon karo ora ragu-ragu, aku bakal menehi saran miturut informasi.

     3.Does sistem iki biaya akeh?

       Jawaban: Iku gumantung ing rancangan, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo menehi desain sing biaya kurang nanging efisien.

     4. Sembarang sertifikat?

       Jawaban: standar: GB / T 17187-2009. ISO9001

     5.How babagan layanan sawise-sales Panjenengan?

     20years pengalaman ngilangke worriers bab loro saka kualitas lan instalasi.

    bao zhuang1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !