pipe netes ngilekake banyu karo babak dripper

Short Description:

DRIP IRRIGATION PIPE Main technical date of drip irrigation pipe  Diameter: 16mm Thickness:  0.8mm 1.0mm 1.2mm Flow rate: 1.38L/H 2.0L/H 2.7L/H 3.0L/H 4.0L/H Dripper distance: 30cm 40cm 50cm as required Working pressure: 0.5-1.5 bar Roll length: 500m/roll Advantage: 1. Water-dripping volume is even and consistence. 2. Farm drip irrigation pipe is produced with the most advanced technology.  3. Farm pipes can protect the soil structure ,prevent soil harden,high output,in additi...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 10000m
  • Sumber Kabisan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Netes ngilekake banyu PIPE

    tanggal technical utama pipe netes ngilekake banyu 

    diameter: 16mm
    kekandelan:  0.8mm 1.0mm 1.2mm
    Aliran tingkat: 1.38L / H 2.0L / H 2.7L / H 3.0L / H 4.0L / H
    Dripper kadohan: 30cm 40cm 50cm minangka dibutuhake
    meksa apa: 0.5-1.5 bar
    dawa Roll: 500m / muter

    Advantage:

    1.  volume banyu-netes malah lan consistence.

    2.  Farm pipe netes ngilekake banyu wis diprodhuksi karo teknologi paling majeng. 

    3.  pipo Farm bisa nglindhungi lemah struktur, nyegah harden lemah, output dhuwur, saliyane nduweni efek khusus uyah lokal

    4.  Ing netes ngilekake banyu bisa nyimpen sumber banyu, biaya pegawe, biaya pupuk dibandhingake karo peralatan irigasi tradisional.

    5.  Iku cahya, lan gampang kanggo ngatur lan kanggo ngumpulake ing lapangan.

    diguandai diguandai2

    diguandai zu4

      Layanan kita:

    1. conto Free kasedhiya;

    2. OEM kasedhiya;

    3. free desain sistem Cans kasedhiya.

    4. 24 jam online karo tarif nanggepi dhuwur;

    5. Good sawise-sale ranging lan layanan;

    6. tim desain profesional Kuwat;

    7. supaya Cilik punika sambutan.

    bao zhuang1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !