tape netes ngilekake banyu

Short Description:

Netes ngilekake banyu tape utama warata emitor netes pipe, iki dipasang ing emitor warata menyang pipo lancip kanggo nggawe iku minangka tape terpadu. Emitor bebarengan karo tape, gampang instalasi. Kanthi jendhela Filter, emitor wis Nyaring ability.Adopt aliran labyrinth pass duwe kemampuan rugi meksa, Ing let emitor bisa requirement customer. Fitur: (1) .Ana jinis jendhela Filter ing dripper lan kapasitas anti-clogging kuwat; (2) .ing saluran aliran tenang lan banyu ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 10000m
  • Sumber Kabisan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Netes ngilekake banyu tape

    Sing utama warata pipe emitor netes, iki dipasang ing emitor warata menyang pipo lancip kanggo nggawe iku minangka tape terpadu. Emitor bebarengan karo tape, gampang instalasi.

    Kanthi jendhela Filter, emitor wis Nyaring ability.Adopt aliran labyrinth pass duwe kemampuan rugi meksa, Ing let emitor bisa requirement customer.

    Fitur:
    (1).There is window type filter on the dripper and the anti-clogging capacity is strong;

    (2) .ing saluran aliran tenang lan aliran banyu wis anteng;
    (3): kang stopkontak banyu kothak amba kang ngiyataken kapasitas anti-clogging;
    (4) kadohan .wong bisa milih ing sawetara saka sudhut;
    (5) dripper .wong wis diinstal sadurunge kang dijupuk metu saka pabrik kang ngirit biaya pegawe lan ngurangi investasi;
    (6): kang dawa mapeng ing lemah bisa nganti luwih saka 80m;

    (7) kapasitas .Anti-erosi kuwat. 

    efek:

    Nglereni mudhun biaya produksi.

    Mudun karusakan dening saka serangga.

    Nambah produktivitas.

    kualitas 16mm pipe netes ngilekake banyu apik iku paling mung netes produk ngilekake banyu. desain struktur cukup, luwih nolak kemampuan senggol, rega murah. Bisa digunakake ing wektu utawa liyane, iku produk ekonomi kanggo nyimpen banyu ngilekake banyu.

    tanggal technical utama tape netes ngilekake banyu 

    diameter: 16mm
    kekandelan: 0.15mm 0.18mm 0.2mm 0.4mm 0.6mm 0.8mm
    Aliran tingkat: 1.0L / H 1.38L / H 2.0L / H 2.7L / H 3.0L / H
    Dripper kadohan: 10cm 20cm 30cm 40cm 50cm minangka dibutuhake
    meksa apa: 0.5-1.5 bar
    dawa Roll: 500m / muter 1000m / muter 2000m / muter Minangka dibutuhake

    Advantage:

    1.  volume banyu-netes malah lan consistence.

    2.  Farm pipe netes ngilekake banyu wis diprodhuksi karo teknologi paling majeng. 

    3.  pipo Farm bisa nglindhungi lemah struktur, nyegah harden lemah, output dhuwur, saliyane nduweni efek khusus uyah lokal

    4.  Ing netes ngilekake banyu bisa nyimpen sumber banyu, biaya pegawe, biaya pupuk dibandhingake karo peralatan irigasi tradisional.

    5.  Iku cahya, lan gampang kanggo ngatur lan kanggo ngumpulake ing lapangan.

     diguandaidiguandai2diguandai zu4

    layanan kita: 

    1. conto Free kasedhiya;

    2. OEM kasedhiya;

    3. free desain sistem Cans kasedhiya.

    4. 24 jam online karo tarif nanggepi dhuwur;

    5. Good sawise-sale ranging lan layanan;

    6. tim desain profesional Kuwat;

    7. supaya Cilik punika sambutan.

    bao zhuang1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !