FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1.Why nggunakake sistem ngilekake banyu netes?

Jawaban: sistem Netes ngilekake iku sistem kang bisa nggawe sampeyan nyimpen banyu / pegawe / pupuk, desain sistem irigasi free bisa nyedhiyani.

 2.What jenis produk kudu i milih kanggo tanah sandi?

Jawaban: Iku wis miturut pinten tanah iku lan apa kowe arep rencana, yen ora ngerti uga,

mung takon karo ora ragu-ragu, aku bakal menehi saran miturut informasi.

 3.Does sistem iki biaya akeh?

Jawaban: Iku gumantung ing rancangan, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo menehi desain sing biaya kurang nanging efisien.

 4. Sembarang sertifikat?

Jawaban: standar: GB / T 17187-2009. ISO9001

 5.How babagan layanan sawise-sales Panjenengan?

Jawaban: conto Free kasedhiya; OEM kasedhiya; Good ranging sawise-sale lan layanan; kuwat tim desain profesional; supaya Cilik punika sambutan.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !