sistem irigasi mikro farm

Short Description:

Netes ngilekake banyu SYSTEM Netes ngilekake banyu iku cara nggunakake baris pipe tartamtu, lan nggawe banyu lan pupuk gulung menyang lemah cedhak ROOT saka tanduran. Ing kauntungan saka cara iki wis nyimpen banyu, nyimpen pegawe, nyimpen pupuk, nggawe lemah ing kondisi apik ora break. Netes sistem ngilekake banyu, biasane kalebu ngalami kasusahan banyu, ing Filter lan pupuk sistem, garis pipe utama, tape netes ngilekake banyu lan fitting pipa. We kudu ngerti pitakonan ing ngisor iki yen Wa ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 10000m
  • Sumber Kabisan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Netes sistem ngilekake banyu

     

    Netes ngilekake punika cara nggunakake baris pipe tartamtu, lan nggawe banyu lan pupuk gulung menyang lemah cedhak ROOT saka tanduran. Ing kauntungan saka cara iki wis nyimpen banyu, nyimpen pegawe, nyimpen pupuk, nggawe lemah ing kondisi apik ora break. Netes sistem ngilekake banyu, biasane kalebu ngalami kasusahan banyu, ing Filter lan pupuk sistem, garis pipe utama, tape netes ngilekake banyu lan fitting pipa.

     

    We kudu ngerti pitakonan ing ngisor iki yen sampeyan pengin sistem ngilekake banyu netes, kita bakal desain iku miturut informasi.

     

      sys1

    1. dawa lan jembaré saka tanah?

    2. Apa tanduran kowe tuwuh?

    3. Ing kadohan saka baris?

    4. Sumber banyu, saka uga kali utawa liyane?

    FAQ

    1.Why nggunakake sistem ngilekake banyu netes?

     Jawaban: sistem Netes ngilekake iku sistem kang bisa nggawe sampeyan nyimpen banyu / pegawe / pupuk.

     2.What jenis produk kudu i milih kanggo tanah sandi?

      Jawaban: Iku wis miturut pinten tanah iku lan apa kowe arep rencana, yen ora ngerti uga, 

    mung takon karo ora ragu-ragu, aku bakal menehi saran miturut informasi.

     3.Does sistem iki biaya akeh?

       Jawaban: Iku gumantung ing rancangan, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo menehi desain sing biaya kurang nanging efisien.

     4. Sembarang sertifikat?

       Jawaban: standar: GB / T 17187-2009. ISO9001

     5.How babagan layanan sawise-sales Panjenengan?

     20years pengalaman ngilangke worriers bab loro saka kualitas lan instalasi.

    diguandai zu4diguandai2

     Layanan kita

    1. conto Free kasedhiya;

    2. OEM kasedhiya;

    3. free desain sistem Cans kasedhiya.

    4. 24 jam online karo tarif nanggepi dhuwur;

    5. Good sawise-sale ranging lan layanan;

    6. tim desain profesional Kuwat;

    7. supaya Cilik punika sambutan.

    bao zhuang1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !