sistem irigasi semprotan Micro

Short Description:

sistem irigasi semprotan Micro Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi CO Technical., LTD wiwit sawijining karya ing 1998, lan diadegaké perusahaan ing 2000, kang perusahaan pisanan melu ing produksi netes sistem ngilekake banyu kanggo nyimpen tetanèn banyu. Sasampunipun ngembangaken about20 taun, kita kudu telung sistem saiki, netes sistem ngilekake banyu, semprotan sistem irigasi lan Taman system.The irigasi produk utama kalebu pipe netes, pipe PE, selang PE, sistem filter, tank pupuk, pipe fitt ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 10000m
  • Sumber Kabisan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    sistem irigasi semprotan Micro

     

    Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi CO Technical., LTD wiwit sawijining karya ing 1998, lan diadegaké perusahaan ing 2000, kang perusahaan pisanan melu ing produksi netes sistem ngilekake banyu kanggo nyimpen tetanèn banyu. Sasampunipun ngembangaken about20 taun, kita kudu telung sistem saiki, netes sistem ngilekake banyu, semprotan sistem irigasi lan Taman system.The irigasi produk utama kalebu pipe netes, pipe PE, selang PE, sistem filter, tank pupuk, fitting pipa. Kabeh wong duwe pass ISO ing sertifikat 9001.

    Sampeyan kudu ngerti pitakonan ing ngisor iki yen sampeyan pengin sistem irigasi semprotan mikro, kita bakal desain iku miturut informasi.

     

    1. dawa lan jembaré saka tanah?

    2. Apa tanduran kowe tuwuh?

    3. Ing kadohan saka baris?

    4. Sumber banyu, saka uga kali utawa liyane?

    weip1

    Layanan kita

    1. conto Free kasedhiya;

    2. OEM kasedhiya;

    3. free desain sistem Cans kasedhiya.

    4. 24 jam online karo tarif nanggepi dhuwur;

    5. Good sawise-sale ranging lan layanan;

    6. tim desain profesional Kuwat;

    7. supaya Cilik punika sambutan.

    bao zhuang1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !