• one
  • two
  • three-a

Избрана Производи

Нашите главни производи се наводнување капка по капка лента, наводнување капка по капка цевка, ПЕ цевки, ЈП рамни црева, кои се широко се користи во земјоделството систем за наводнување, ѓубрива и систем за филтрирање.

Нови пристигнувања

Ние сме горди да го претстави потенки дебелина внатрешен рамен емитер наводнување капка по капка лента, која може да се направи истата работа како подебели дебелина од нив, но цената е многу поевтино, па да ги споделите со чинат помалку.

WhatsApp Online Chat !