• one
  • two
  • three-a

Produkte Featured

Produktet tona kryesore janë kasetë pikoj ujitjes, tub ujitjes pikoj, tub PE, çorape pe sheshtë, të cilat janë përdorur gjerësisht në sistemin e ujitjes bujqësore, plehrave dhe sistemin e filtrit.

Arritje të reja

Ne jemi krenar për të paraqitur banesë kasetë hollë trashësi brendshme emitter pikoj ujitjes, e cila mund të bëjë të njëjtën punë si ato të trashë trashësi, por çmimi është shumë më i lirë, kështu që mund të le kostoja më pak.

WhatsApp Online Chat !