Rreth nesh

Tianjin chunyuan longrun mikro-ujitjes Technical Co, Ltd, u themelua në dhjetor të vitit 2000, e cila është ndërmarrje e hershme e angazhuar në zhvillimin e produkteve të mikro-ujitjes dhe produkteve të ujitjes ujë për të shpëtuar. Tani kompania jonë mbulon 33500 metra katror, ​​zona e ndërtimit është 25000 metra katrore.

Kompania jonë e njohur dikur si "Langfang Chunyuan longrun Mikro ujitjes Inxhinierike Co, Ltd, ne u zhvendos në Wuqing Parku Industrial në vitin 2009 dhe u quajt" Tianjin chunyuan longrun mikro-ujitjes Technical Co, Ltd ".

Ne jemi kompani profesionale në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e produkteve bujqësore të ujit të kursimit të ujitjes, pajisjet dhe objektet, projektimit inxhinieri, instalimin dhe promovimin teknike.

Gjatë dekadës së fundit, ndërmarrje kanë qenë të rritet dhe të zhvillohet, si formuar katër sistemeve, domethënë:

Sistemi i ujitjes pikë pikë Micro-ujitjes largët të sistemit të kontrollit automatik Mikro-ujitjes filtër të ujit dhe sistemi fekondimi Micro-ujitjes sistemit të rrjetit të tubacioneve

Kapaciteti vjetor i prodhimit të kompanisë tonë është 350million metra, për të plotësuar nevojat e ujitjes e 34million metër katror të sipërfaqes mikro-ujitjes. Produktet tona janë inspektuar nga inspektimit të cilësisë kombëtare, një produkt Klasa A. Kompania ka kaluar ISO9001 menaxhimit të cilësisë certifikimit të sistemit, dhe është anëtari i ujitjes dhe kullimit të Shoqatës. Kompania jonë zhvillimi i mëtejshëm dhe përmirësimin në bazë ekzistuese për bujqësore efikas të ujit për të shpëtuar.

Pse të zgjidhni na: 20 vjet përvojë në sistemin e ujitjes, ne gjithmonë vënë cilësinë e produktit si bodrum, sepse produktet tona të përsosur të cilësisë, i patëmetë sistemi i shitjes shërbimi, kompania jonë ka fituar reputacion shumë të mirë nga klientët e huaj dhe vendas. Ne do të marrë "Përmirësimi kënaqësinë e konsumatorit", si qëllimin tonë të shërbimit të klientëve tanë vjetra dhe të reja.

Tianjin Chunyuan Longrun Mikro-ujitjes Technical Co, Ltd Mirë se vini vizitën tuaj!

organizatë


WhatsApp Online Chat !