• one
  • two
  • three-a

Produk Artikel

produk utama urang téh netes tape irigasi, pipe irigasi netes, pipe pe, pe selang datar, nu loba dipaké dina Sistim irigasi tatanén, pupuk jeung sistem filter.

Arrivals anyar

Kami reueus nampilkeun jero tape thinner ketebalan datar emitter netes irigasi, anu tiasa ngalakukeun pagawean anu sarua sakumaha leuwih ketebalan kandel, tapi hargana laér leuwih murah, jadi bisa ngantep biaya kirang.

WhatsApp Online Chat !