32mm selang lemes kalayan harga alus

Pondok Description:

PE LAYFLAT HOSE   Material: polyethylene resin. Performance: Non-toxic, odorless, acid corrosion,fluid resistance is small ,easy to install store and transport. Applied to : Irrigation water transportation pressure lower than 0.25MPA, tempreture no higher than 25C.   Standard Size: Diameter: 32mm 40mm 50mm 63mm 75mm 90mm 110mm Thickness: 0.5mm 0.6mm 0.7mm 1.0mm 1.3mm 1.6mm 1.8mm The wall thickness can be as customer required. Our Services 1. Free samples available; 2. OEM are avai...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000m
  • Suplai Kamampuhan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pe LAYFLAT selang

     

    Bahan: résin poliétilén.

    Performance: Non-toksik, euweuh bauan, korosi Asam, résistansi cairan anu leutik, gampang pikeun masang toko na angkutan.

    Applied ka: Irigasi tekanan angkutan cai leuwih handap 0.25MPA, tempreture euweuh luhur batan 25C.

     

    Baku Ukuran:

    Diameter: 32mm 40mm 50mm 63mm 75mm 90mm 110mm
    ketebalan: 0.5mm 0.6mm 0.7mm 1.0mm 1.3mm 1.6mm 1.8mm
    The ketebalan témbok tiasa sakumaha customer diperlukeun.

    pe

    PE2

    Layanan kami

    1. sampel Free sadia;

    2. OEM nu sadia;

    3. bebas desain Sistim Irigasi nyaéta aya.

    4. 24 jam online ku ongkos respon tinggi;

    5. Good sanggeus-diobral tracking sarta jasa;

    6. tim design profésional Strong;

    7. urutan Leutik téh wilujeng sumping.

    bao zhuang1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !