50mm pipe pe

Pondok Description:

Pe pipe Company bubuka ringkes Tianjin Chunyuan Longrun Micro irigasi CO Téknis., LTD mimiti karya taun 1998, sarta ngadegkeun parusahaan dina 2000, nu aya di parusahaan munggaran dina aktipitas produksi sistem irigasi netes pikeun nyimpen tatanén cai. Saatos ngembangkeun about20 taun, urang gaduh tilu sistem ayeuna, sistem irigasi netes, menyemprot sistem irigasi jeung taman system.The irigasi produk utama kaasup pipe netes, pipe pe, selang pe, sistem filter, tank pupuk, pipa ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000m
  • Suplai Kamampuhan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    pipe pe

    Parusahaan bubuka ringkes

    Tianjin Chunyuan Longrun Micro irigasi CO Téknis., LTD mimiti karya taun 1998, sarta ngadegkeun parusahaan dina 2000, nu aya di parusahaan munggaran dina aktipitas produksi sistem irigasi netes pikeun nyimpen tatanén cai. Saatos ngembangkeun about20 taun, urang gaduh tilu sistem ayeuna, sistem irigasi netes, menyemprot sistem irigasi jeung taman system.The irigasi produk utama kaasup pipe netes, pipe pe, selang pe, sistem filter, tank pupuk, fittings pipe. Sakabéh éta kudu lulus ISO teh sertifikasi 9001.

    baku Ukuran

    Diameter: 16mm 20mm 25mm 32mm 40mm 50mm 63mm 75mm 90mm
    ketebalan: 1.0mm 2.0mm 2.0mm 2.5mm 3.0mm 4.0mm 4.0mm 5.0mm 5.0mm
    The ketebalan témbok tiasa sakumaha customer diperlukeun.

    pe PE2

    Bahan: résin poliétilén dénsitas Low.

    Performance: Non-toksik, euweuh bauan, korosi Asam, résistansi cairan anu leutik, gampang pikeun masang.

     guan

    Layanan kami

    1. sampel Free sadia;

    2. OEM nu sadia;

    3. bebas desain Sistim Irigasi nyaéta aya.

    4. 24 jam online ku ongkos respon tinggi;

    5. Good sanggeus-diobral tracking sarta jasa;

    6. tim design profésional Strong;

    7. urutan Leutik téh wilujeng sumping.

     bao zhuang1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !