Tentang Kami

Tianjin chunyuan longrun mikro-irigasi Téknis Co., Ltd didirikan dina bulan Désémber 2000, nu ngarupakeun perusahaan pangheubeulna kalibet dina ngamekarkeun produk mikro-irigasi jeung produk irigasi cai-nyimpen. Ayeuna parusahaan urang nyertakeun 33500 méter pasagi, wewengkon konstruksi téh 25000 méter pasagi.

parusahaan urang baheulana kawanoh salaku "Langfang Chunyuan Longrun Micro irigasi Téknik Co., Ltd, urang dipindahkeun ka Wuqing Industrial Park taun 2009 sarta diganti" Tianjin chunyuan longrun mikro-irigasi Téknis Co., Ltd ".

Urang nu parusahaan profésional dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan produk tatanén cai-nyimpen irigasi, alat-alat na fasilitas, desain rékayasa, instalasi tur promotion teknis.

Leuwih dékade kaliwat, perusahaan geus tumuwuh sarta ngamekarkeun, sakumaha kabentuk opat sistim, nyaéta:

Sistim irigasi netes Micro-irigasi sistem kadali jauh otomatis Micro-irigasi filter cai sarta sistem fértilisasi Micro-irigasi sistem jaringan pipa

kapasitas produksina taunan pausahaan urang anu 350million méter, pikeun minuhan kabutuhan irigasi 34million méter pasagi wewengkon mikro-irigasi. produk urang anu inspected ku inspeksi kualitas nasional, hiji produk kelas A. parusahaan geus lulus sertifikasi ISO9001 sistem manajemen kualitas, sarta eta teh anggota irigasi jeung drainase tina Asosiasi. parusahaan urang ngembangkeun salajengna jeung pamutahiran dina dasar aya pikeun tatanén efisien cai-hemat.

Naha milih kami: 20 taun pangalaman dina sistem irigasi netes, urang salawasna nempatkeun kualitas produk saperti basement, sabab kualitas produk sampurna urang, nu impeccable sistem layanan jualan, parusahaan urang geus diala reputasi pohara alus ti luar negeri tur domestik konsumén. Urang bakal nyandak "Ngaronjatkeun kapuasan customer" salaku tujuan urang pikeun jasa para nasabah heubeul jeung anyar urang.

Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi Téknis Co., Ltd Wilujeng kadatangan anjeun!

organisasi


WhatsApp Online Chat !