tipe filter dikombinasikeun

Pondok Description:

Pupuk sarta sistem filter Pupuk sarta sistem filter nyaéta bagéan sistem irigasi netes, sistem pupuk bisa mantuan ngahemat ongkos kuli sabab bisa gawé bareng nalika irigasi. Sistim filter tiasa ngabantu sangkan caina jelas jeung ulah jam nalika irigasi. Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi CO Téknis., LTD mimiti karya taun 1998, sarta ngadegkeun parusahaan dina 2000, nu aya di parusahaan munggaran dina aktipitas produksi sistem irigasi netes pikeun nyimpen tatanén cai. Afte ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000m
  • Suplai Kamampuhan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pupuk sarta sistem filter

     

    Pupuk sarta sistem filter nyaéta bagéan sistem irigasi netes, sistem pupuk bisa mantuan ngahemat ongkos kuli sabab bisa gawé bareng nalika irigasi. Sistim filter tiasa ngabantu sangkan caina jelas jeung ulah jam nalika irigasi.

    Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi CO Téknis., LTD mimiti karya taun 1998, teras ngadirikeun

    perusahaan di 2000, anu mangrupakeun pausahaan munggaran dina aktipitas produksi sistem irigasi netes pikeun

    nyimpen tatanén cai. Saatos ngembangkeun about20 taun, urang gaduh tilu sistem ayeuna, sistem irigasi netes, menyemprot sistem irigasi jeung taman system.The irigasi produk utama kaasup pipe netes, pipe pe, selang pe, sistem filter, tank pupuk, fittings pipe. Sakabéh éta kudu lulus ISO teh sertifikasi 9001.

    Sateuacan meuli ngahasilkeun anjeun kudu nyaho patarosan di handap ieu, urang bakal ngarancang sistem irigasi netes nurutkeun inpo Anjeun.

     shifei

    1. panjang sarta rubak lahan?

    2. Naon tutuwuhan anjeun tumuwuh?

    3. jarak baris?

    4. sumber cai, ti ogé atawa walungan atawa batur?

    FAQ

    1.Why make sistem irigasi netes?

      Ngajawab: Sistim irigasi netes mangrupakeun sistem anu tiasa ngadamel anjeun nyimpen cai / kuli / pupuk.

     2.What Jenis produk kedah abdi milih pikeun tanah kuring?

      Jawaban: Hal ieu nurutkeun sabaraha darat anjeun sarta naon anu anjeun hayang rencanana, upami anjeun teu nyaho eta kitu ogé, 

    ngan kuring nanya kalawan henteu ragu, abdi bakal masihan anjeun saran nurutkeun inpo Anjeun.

     3.Does Sistim ieu ngarugikeun teuing?

       Ngajawab: Ieu gumantung kana desain, urang bakal coba pangalusna kami pikeun masihan anjeun desain nu ngarugikeun kirang tapi efisien.

     4. Sakur sertifikasi?

       Ngajawab: baku: GB / T 17187-2009. ISO9001

     5.How ngeunaan jasa saatos-jualan anjeun?

     20years pangalaman ngaleungitkeun worriers Anjeun tentang duanana kualitas tur instalasi.

    bao zhuang1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !