Taros Kami

Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi Téknis Co., Ltd

alamat

No.18 Jinyuan Jalan Jingbin Industrial Park,

Kecamatan Wuqing, Tianjin Kota, 301712, Cina

Surélék

 

business@lfcyml.com

 

telepon

Tel: + 86-22-22198126

Fax: + 86-22-22198127

 

jam

Senén-Sabtu: 8:30 am kana 17:30 pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !