tape irigasi netes

Pondok Description:

Netes irigasi pita The jero datar emitter netes pipe, ieu diselapkeun dina emitter datar kana pipa ipis sangkan salaku hiji pita terpadu. Emitter bareng jeung pita, gampang instalasi. Kalawan jandela filter, emitter ngabogaan nyaring ability.Adopt aliran labyrinth lolos miboga kamampuh santunan tekanan, The dipasing emitter tiasa sarat customer. Fitur: (1) .There mangrupa tipe jandela filter dina dripper jeung kapasitas anti clogging téh kuat; (2) .the channel aliran mangrupa ngagalura na caina ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000m
  • Suplai Kamampuhan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Netes irigasi pita

    Batin datar pipe emitter netes, ieu diselapkeun dina emitter datar kana pipa ipis sangkan salaku hiji pita terpadu. Emitter bareng jeung pita, gampang instalasi.

    Kalawan jandela filter, emitter ngabogaan nyaring ability.Adopt aliran labyrinth lolos miboga kamampuh santunan tekanan, The dipasing emitter tiasa sarat customer.

    Fitur:
    (1).There is window type filter on the dripper and the anti-clogging capacity is strong;

    (2) .the channel aliran mangrupa ngagalura jeung aliran cai ajeg;
    (3) .the outlet cai pasagi nyaéta badag nu nguatkeun kapasitas anti clogging;
    (4) jarak .the bisa dipilih dina rupa-rupa;
    (5) dripper .the geus dipasang saméméh keur dicandak kaluar ti pabrik nu ngaheéat ongkos kuli jeung ngurangan investasi di;
    (6) .the panjangna paving dina taneuh bisa ngahontal leuwih ti 80m;

    (7) kapasitas .anti-kela nya kuat. 

    pangaruh:

    Motong handap waragad produksi.

    Nurunna karuksakan ku tina serangga.

    Ngaronjatkeun produktivitas.

    kualitas 16mm pipe irigasi netes alus nyaeta The paling saukur ngeclak produk irigasi. Desain struktur lumrah, hadé nolak pangabisa jam, harga handap. Ieu bisa dipaké dina waktu atawa leuwih, éta mangrupakeun produk ékonomi pikeun nyimpen cai irigasi.

    titimangsa teknis utama tape irigasi netes 

    Diameter: 16mm
    ketebalan: 0.15mm 0.18mm 0.2mm 0.4mm 0.6mm 0.8mm
    Ngalir laju: 1.0L / H 1.38L / H 2.0L / H 2.7L / H 3.0L / H
    Dripper jarak: 10cm 20cm 30cm 40cm 50cm sakumaha diperlukeun
    tekanan gawé: 0.5-1.5 bar
    panjangna roll: 500m / roll 1000m / roll 2000m / roll Salaku diperlukeun

    Kauntungannana:

    1.  volume Cai-dripping téh malah na consistence.

    2.  Ladang pipe irigasi netes dihasilkeun ku téhnologi paling canggih. 

    3.  pipa Ladang tiasa ngajaga struktur taneuh, nyegah nyieunkeun dadi teuas taneuh, output tinggi, sajaba boga pangaruh pangaluaran uyah lokal

    4.  The irigasi netes tiasa nyimpen sumberdaya cai, ongkos kuli, ongkos pupuk dibandingkeun kalawan parabot irigasi tradisional.

    5.  Éta lampu, sarta gampang pikeun ngatur sarta pikeun ngumpulkeun di lapangan.

     diguandaidiguandai2diguandai zu4

    jasa kami: 

    1. sampel Free sadia;

    2. OEM nu sadia;

    3. bebas desain Sistim Irigasi nyaéta aya.

    4. 24 jam online ku ongkos respon tinggi;

    5. Good sanggeus-diobral tracking sarta jasa;

    6. tim design profésional Strong;

    7. urutan Leutik téh wilujeng sumping.

    bao zhuang1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !