FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1.Why make sistem irigasi netes?

Ngajawab: Sistim irigasi netes mangrupakeun sistem anu tiasa ngadamel anjeun nyimpen cai / kuli / pupuk, desain sistem irigasi bébas bisa nyadiakeun.

 2.What Jenis produk kedah abdi milih pikeun tanah kuring?

Jawaban: Hal ieu nurutkeun sabaraha darat anjeun sarta naon anu anjeun hayang rencanana, upami anjeun teu nyaho eta kitu ogé,

ngan kuring nanya kalawan henteu ragu, abdi bakal masihan anjeun saran nurutkeun inpo Anjeun.

 3.Does Sistim ieu ngarugikeun teuing?

Ngajawab: Ieu gumantung kana desain, urang bakal coba pangalusna kami pikeun masihan anjeun desain nu ngarugikeun kirang tapi efisien.

 4. Sakur sertifikasi?

Ngajawab: baku: GB / T 17187-2009. ISO9001

 5.How ngeunaan jasa saatos-jualan anjeun?

Jawaban: sampel Free sadia; OEM nu sadia; Good tracking sanggeus-diobral jeung jasa; Strong tim design profésional; urutan Leutik téh wilujeng sumping.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !