Sistim irigasi mikro tegalan

Pondok Description:

Netes irigasi System netes irigasi mangrupakeun metoda ngagunakeun jalur pipa husus, sarta sangkan cai jeung pupuk serelek kana taneuh deukeut akar tutuwuhan. Kauntungannana metoda ieu nyimpen cai, nyimpen tanaga gawé, nyimpen pupuk, sahingga taneuh dina kaayaan alus ulah megatkeun eta. Sistem irigasi netes, ilaharna kaasup sourcing cai, anu filter sarta pupuk sistem, anu garis pipe utama, tape irigasi netes tur fittings pipe. Urang kudu apal kana patarosan di handap ieu lamun wa ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000m
  • Suplai Kamampuhan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    System irigasi netes

     

    irigasi netes mangrupakeun metoda ngagunakeun jalur pipa husus, sarta sangkan cai jeung pupuk serelek kana taneuh deukeut akar tutuwuhan. Kauntungannana metoda ieu nyimpen cai, nyimpen tanaga gawé, nyimpen pupuk, sahingga taneuh dina kaayaan alus ulah megatkeun eta. Sistem irigasi netes, ilaharna kaasup sourcing cai, anu filter sarta pupuk sistem, anu garis pipe utama, tape irigasi netes tur fittings pipe.

     

    Urang kudu apal kana patarosan di handap upami anjeun hoyong sistem irigasi netes, urang bakal mendesain deui nurutkeun inpo Anjeun.

     

      sys1

    1. panjang sarta rubak lahan?

    2. Naon tutuwuhan anjeun tumuwuh?

    3. jarak baris?

    4. sumber cai, ti ogé atawa walungan atawa batur?

    FAQ

    1.Why make sistem irigasi netes?

     Ngajawab: Sistim irigasi netes mangrupakeun sistem anu tiasa ngadamel anjeun nyimpen cai / kuli / pupuk.

     2.What Jenis produk kedah abdi milih pikeun tanah kuring?

      Jawaban: Hal ieu nurutkeun sabaraha darat anjeun sarta naon anu anjeun hayang rencanana, upami anjeun teu nyaho eta kitu ogé, 

    ngan kuring nanya kalawan henteu ragu, abdi bakal masihan anjeun saran nurutkeun inpo Anjeun.

     3.Does Sistim ieu ngarugikeun teuing?

       Ngajawab: Ieu gumantung kana desain, urang bakal coba pangalusna kami pikeun masihan anjeun desain nu ngarugikeun kirang tapi efisien.

     4. Sakur sertifikasi?

       Ngajawab: baku: GB / T 17187-2009. ISO9001

     5.How ngeunaan jasa saatos-jualan anjeun?

     20years pangalaman ngaleungitkeun worriers Anjeun tentang duanana kualitas tur instalasi.

    diguandai zu4diguandai2

     Layanan kami

    1. sampel Free sadia;

    2. OEM nu sadia;

    3. bebas desain Sistim Irigasi nyaéta aya.

    4. 24 jam online ku ongkos respon tinggi;

    5. Good sanggeus-diobral tracking sarta jasa;

    6. tim design profésional Strong;

    7. urutan Leutik téh wilujeng sumping.

    bao zhuang1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !