hiji sisi swiel ngagunakeun pikeun sistem semprot mikro

Pondok Description:

Sistim irigasi semprot mikro Tianjin Chunyuan Longrun mikro-irigasi CO Téknis., LTD mimiti karya taun 1998, sarta ngadegkeun parusahaan dina 2000, nu aya di parusahaan munggaran dina aktipitas produksi sistem irigasi netes pikeun nyimpen tatanén cai. Saatos ngembangkeun about20 taun, urang gaduh tilu sistem ayeuna, sistem irigasi netes, menyemprot sistem irigasi jeung taman system.The irigasi produk utama kaasup pipe netes, pipe pe, selang pe, sistem filter, tank pupuk, pipe fitt ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000m
  • Suplai Kamampuhan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sistim irigasi semprot mikro

     

    Tianjin Chunyuan Longrun Micro-irigasi CO Téknis., LTD mimiti karya taun 1998, sarta ngadegkeun parusahaan dina 2000, nu aya di parusahaan munggaran dina aktipitas produksi sistem irigasi netes pikeun nyimpen tatanén cai. Saatos ngembangkeun about20 taun, urang gaduh tilu sistem ayeuna, sistem irigasi netes, menyemprot sistem irigasi jeung taman system.The irigasi produk utama kaasup pipe netes, pipe pe, selang pe, sistem filter, tank pupuk, fittings pipe. Sakabéh éta kudu lulus ISO teh sertifikasi 9001.

    Anjeun kudu nyaho ka patarosan di handap upami anjeun hoyong sistem irigasi semprot mikro, urang bakal mendesain deui nurutkeun inpo Anjeun.

     

    1. panjang sarta rubak lahan?

    2. Naon tutuwuhan anjeun tumuwuh?

    3. jarak baris?

    4. sumber cai, ti ogé atawa walungan atawa batur?

    weip1

    Layanan kami

    1. sampel Free sadia;

    2. OEM nu sadia;

    3. bebas desain Sistim Irigasi nyaéta aya.

    4. 24 jam online ku ongkos respon tinggi;

    5. Good sanggeus-diobral tracking sarta jasa;

    6. tim design profésional Strong;

    7. urutan Leutik téh wilujeng sumping.

    bao zhuang1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !