babak emitter netes pipe 2

Pondok Description:

DRIP IRRIGATION PIPE Main technical date of drip irrigation pipe  Diameter: 16mm Thickness:  0.8mm 1.0mm 1.2mm Flow rate: 1.38L/H 2.0L/H 2.7L/H 3.0L/H 4.0L/H Dripper distance: 30cm 40cm 50cm as required Working pressure: 0.5-1.5 bar Roll length: 500m/roll Advantage: 1. Water-dripping volume is even and consistence. 2. Farm drip irrigation pipe is produced with the most advanced technology.  3. Farm pipes can protect the soil structure ,prevent soil harden,high output,in additi...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 10000m
  • Suplai Kamampuhan: 24,000,000m
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Netes irigasi pipe

    titimangsa teknis utama pipe irigasi netes 

    Diameter: 16mm
    ketebalan:  0.8mm 1.0mm 1.2mm
    Ngalir laju: 1.38L / H 2.0L / H 2.7L / H 3.0L / H 4.0L / H
    Dripper jarak: 30cm 40cm 50cm sakumaha diperlukeun
    tekanan gawé: 0.5-1.5 bar
    panjangna roll: 500m / roll

    Kauntungannana:

    1.  volume Cai-dripping téh malah na consistence.

    2.  Ladang pipe irigasi netes dihasilkeun ku téhnologi paling canggih. 

    3.  pipa Ladang tiasa ngajaga struktur taneuh, nyegah nyieunkeun dadi teuas taneuh, output tinggi, sajaba boga pangaruh pangaluaran uyah lokal

    4.  The irigasi netes tiasa nyimpen sumberdaya cai, ongkos kuli, ongkos pupuk dibandingkeun kalawan parabot irigasi tradisional.

    5.  Éta lampu, sarta gampang pikeun ngatur sarta pikeun ngumpulkeun di lapangan.

    diguandai diguandai2

    diguandai zu4

      Layanan kami:

    1. sampel Free sadia;

    2. OEM nu sadia;

    3. bebas desain Sistim Irigasi nyaéta aya.

    4. 24 jam online ku ongkos respon tinggi;

    5. Good sanggeus-diobral tracking sarta jasa;

    6. tim design profésional Strong;

    7. urutan Leutik téh wilujeng sumping.

    bao zhuang1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !